Fietser (78) overleden na aanrijding met auto Jan van der Heijdenstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 78-jarige fietser is donderdag overleden nadat de man werd aangereden door een auto op de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Het slachtoffer raakte door het ongeval zwaargewond en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij een paar uur later alsnog aan zijn verwondingen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft na het ongeluk urenlang onderzoek verricht. Van de bestuurder van de auto is een verklaring opgenomen. De Verkeersongevallen Analyse van de politie zal uit moeten wijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd