Man (32) zwaargewond na schietpartij Texasweg Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoogvliet – Een 32-jarige man is donderdagavond rond half twaalf zwaargewond na een schietpartij bij en café aan de Texasweg in Hoogvliet-Rotterdam. De man werd nadat hij was neergeschoten in een auto gestopt en werd naar het ziekenhuis gebracht in Spijkenisse. Op de Thorbeckelaan strandde de rit en is de man aangetroffen.

Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch Team hebben de man gestabiliseerd en overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam. Het Ruwaard van Putten ziekenhuis is niet geschikt meer voor.

De politie zette in Hoogvliet en Spijkenisse de omgeving af. Er zijn drie aanhoudingen verricht. Het gaat om het slachtoffer zelf en om de man die bij het slachtoffer aanwezig, er is nog den derde aangehouden. De politie heeft een geruime tijd sporenonderzoek gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd