Felle brand verwoest woningen Schiedamse Beneden Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een appartement van een portiek aan de Schiedamseweg Beneden in Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed. De brand ontstond op de derde verdieping en was korte tijd uitslaand. De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te bedwingen.

Vanwege de brand zijn een groot aantal woningen rondom het brandadres ontruimd. De mensen zijn buiten opgevangen. De brandweer had het vuur met een kleine 40 minuten volledig geblust. De schade door de brand en de rook is groot. Ook een aantal omliggende woningen hebben forse schade opgelopen.

- Advertisement -

De gemeente is in kennis gesteld om samen met Stichting Salvage te gaan kijken voor onderdak voor de bewoners niet meer terug naar huis kunnen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd