Grote ravage op Oostweg (N470) in Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Zaterdagavond ontstond rond 22.00 uur een ware ravage op de Oostweg (N470) ter hoogte van de Scheglaan. 

Door nog onbekende reden kwamen twee personenauto’s met elkaar op de kruising in botsing met elkaar. Eén van de auto’s klapte hierna op een verkeerslicht en kwam bovenop de paal tot stilstand.

De brandweer heeft geholpen om de bestuurder uit een van de voertuigen te bevrijden. Meerdere inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Eén persoon is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding
Bij de afhandeling van het ongeval wilde een persoon iets van de achterbank van een van de gecrashte auto’s halen. Vanwege het onderzoek verboden agenten dit. Omdat de persoon de aanwijzingen van de agenten bleef negeren, werd hij even later aangehouden voor het ‘niet voldoen aan een vordering’.

Bergingsbedrijf BRL heeft de voertuigen afgevoerd, waarna de weg kon worden vrijgegeven.

- Advertisement -

Gerelateerd