Twee medewerkers neergestoken door winkeldief in Eindhoven

Date:

Deel bericht:

Eindhoven – Bij een steekpartij in een filiaal van de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein in Eindhoven zijn maandagmiddag twee medewerkers gewond geraakt. De medewerkers zijn vermoedelijk neergestoken na het aanspreken van een winkeldief. 

De twee medewerkers raakten gewond nadat zij de winkeldief aanspraken en er daarna een worsteling ontstond. De man stak vervolgens de medewerkers neer en ging ervandoor. De twee slachtoffers zijn met onbekende, maar niet levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Agenten waren er snel en wisten op een andere plek de verdachte aan te houden. Hij was het steekincident op de fiets gevlucht. Bij de aanhouding moesten agenten twee waarschuwingsschoten lossen.

Medewerkers en andere aanwezigen zijn opgevangen en krijgen slachtofferhulp aangeboden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd