dinsdag, juli 5, 2022
16.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Dode (20) na schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – Bij een schietpartij in de Schiltmanstraat in Rotterdam is maandagavond rond half elf een 20-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. Het slachtoffer werd op straat beschoten en vervolgens door kennissen naar het Ikazia Ziekenhuis gebracht. Daar bezweek hij aan zijn verwondingen.

Wat er precies aan het schietincident vooraf is gegaan is niet bekend. Omwonenden vertelden dat er ruzie was in de straat en erna schoten klonken. Volgens hen waren het er meerdere. De politie heeft op beide locaties onderzoek verricht. Naar verdachten wordt nog gezocht.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -