Dode na ernstig ongeluk N215 Nieuwe Tonge (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwe-Tonge – Een 22-jarige man uit Ooltgensplaat is maandagavond rond kwart voor elf om het leven gekomen na een ernstig verkeersongeluk op de N215 in Nieuwe-Tonge. Het ongeval gebeurde ter hoogte van eetcafé de Tram. Het slachtoffer zou achterop een personenbus zijn gebotst waarop de auto zwaar beschadigd in de sloot terecht kwam.

Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te bevrijden, maar helaas bleek de man al te zijn overleden. Wat er precies aan het ongeval vooraf is gegaan is nog niet bekend. De politie heeft urenlang onderzoek verricht om de toedracht te achterhalen. Volgens de politie heeft niemand het ongeval zien gebeuren. De chauffeur van de bus maakt het naar omstandigheden goed en krijgt slachtofferhulp aangeboden.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd