Slachtoffer schietpartij 1e Schansstraat Rotterdam is 45-jarige Rotterdammer

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij op de 1e Schansstraat in Rotterdam van afgelopen nacht. Een 45-jarige Rotterdammer raakte rond 00.30 uur zwaargewond nadat hij in of nabij een auto werd neergeschoten. Na de schietpartij zou er een nog onbekende man zijn weggerend.

Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding binnen dat er geschoten zou zijn op de hoek 1e Schansstraat met de Watergeusstraat. Een man was daarbij ernstig gewond geraakt en de hulpdiensten waaronder de brandweer rukten uit voor onder andere een reanimatie. Eenmaal aangekomen lag de man op straat en was er een ruit van een auto kapotgeschoten. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Zie ook : Zwaargewonde na schietpartij 1e Schansstraat Rotterdam

Direct na de schietpartij werd de omgeving groots afgezet. De recherche heeft verschillende sporen veiliggesteld. Uit gesprekken met getuigen is gebleken dat er kort na horen van de knallen is weggerend. De politie wilt graag weten wie deze persoon was. Het is niet bekend of deze persoon ook als verdachte moet worden gezien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Felle brand in woning Dirk Danestraat Rotterdam vermoedelijk aangestoken

Rotterdam - In een woning aan de Dirk Danestraat in Rotterdam-West heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een flinke...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...