zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Slachtoffer schietpartij 1e Schansstraat Rotterdam is 45-jarige Rotterdammer

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij op de 1e Schansstraat in Rotterdam van afgelopen nacht. Een 45-jarige Rotterdammer raakte rond 00.30 uur zwaargewond nadat hij in of nabij een auto werd neergeschoten. Na de schietpartij zou er een nog onbekende man zijn weggerend.

Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding binnen dat er geschoten zou zijn op de hoek 1e Schansstraat met de Watergeusstraat. Een man was daarbij ernstig gewond geraakt en de hulpdiensten waaronder de brandweer rukten uit voor onder andere een reanimatie. Eenmaal aangekomen lag de man op straat en was er een ruit van een auto kapotgeschoten. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Zie ook : Zwaargewonde na schietpartij 1e Schansstraat Rotterdam

Direct na de schietpartij werd de omgeving groots afgezet. De recherche heeft verschillende sporen veiliggesteld. Uit gesprekken met getuigen is gebleken dat er kort na horen van de knallen is weggerend. De politie wilt graag weten wie deze persoon was. Het is niet bekend of deze persoon ook als verdachte moet worden gezien.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -