Vrouw (87) slachtoffer van babbeltruc in Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – De politie is op zoek naar getuigen van een laffe babbeltruc op de Kwikstaartweg in Vlaardingen. Een 87-jarige vrouw werd op woensdagavond 13 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur door twee vrouwen aan de praat gehouden terwijl een derde handlanger sieraden ontvreemde van de vrouw.

De twee vrouwen kwamen met een zielig verhaal dat ze eten over hadden en of ze het bij de vrouw konden achterlaten. Ze liepen vervolgens de woning in, het slachtoffer kreeg al argwaan en werkte het tweetal de deur uit. Er leek op dat moment niets aan de hand.

De volgende dag zag de vrouw dat er kastjes openstonden die niet open horen te staan. Er bleken sieraden te zijn weggenomen door vermoedelijk een derde handlanger. De politie hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd