vrijdag, juli 1, 2022
18.6 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Wederom lichtshow vanaf de Zalmhaventoren in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Ook vanavond kunnen Rotterdammers weer genieten van een lichtshow vanaf de Zalmhaventoren in Rotterdam. Tussen 20.00 en 23.00 uur vanavond wordt gevierd dat het gebouw het hoogste punt van maar liefst 215 meter heeft bereikt. Gisterenavond trapten er een DJ met een livestream af vanuit het restaurant van het gebouw. 

Omdat de Zalmhaventoren het hoogste gebouw van Rotterdam is kunnen veel mensen in de omgeving de lichtshow zien. Zelfs vanuit de hoogbouw in Zoetermeer is het puntje van de toren te zien. Het hoogste punt werd afgelopen week bereikt maar kon toen vanwege de nog geldende coronamaatregelen niet worden gevierd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -