Twee aanhoudingen na poging beroving met vuurwapen in Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – In de nacht van vrijdag 15 oktober op zaterdag 16 oktober heeft de politie twee mannen aangehouden die eerder iemand met een vuurwapen probeerden te beroven.

De drie mannen zaten rond drie uur nog tezamen in een auto. Wat de relatie tussen de drie betrokkenen is, heeft de politie verder niet bekend gemaakt. Eén van de verdachten trok in de auto een vuurwapen en bedreigde het slachtoffer hiermee.

Het slachtoffer werd opgedragen zijn spullen af te slaan, maar dit weigerde hij. Hierop werd hij ook meerdere keren geslagen. Op een gegeven moment zag het slachtoffer zijn kans schoon en kon wegkomen en de politie bellen.

Even later konden agenten de twee verdachten aanhouden in Barendrecht. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar oud, beiden uit Barendrecht. Bij deze aanhouding werd ook het vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.

- Advertisement -

Gerelateerd