Twee aanhoudingen na poging beroving met vuurwapen in Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – In de nacht van vrijdag 15 oktober op zaterdag 16 oktober heeft de politie twee mannen aangehouden die eerder iemand met een vuurwapen probeerden te beroven.

De drie mannen zaten rond drie uur nog tezamen in een auto. Wat de relatie tussen de drie betrokkenen is, heeft de politie verder niet bekend gemaakt. Eén van de verdachten trok in de auto een vuurwapen en bedreigde het slachtoffer hiermee.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd opgedragen zijn spullen af te slaan, maar dit weigerde hij. Hierop werd hij ook meerdere keren geslagen. Op een gegeven moment zag het slachtoffer zijn kans schoon en kon wegkomen en de politie bellen.

Even later konden agenten de twee verdachten aanhouden in Barendrecht. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar oud, beiden uit Barendrecht. Bij deze aanhouding werd ook het vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Forse schade bij aanrijding Rijnsingel Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Rijnsingel in Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. In één...

Zwaargewonde na ongeluk A15 Ridderkerk, weg nog tot 16.00 dicht

Ridderkerk - Donderdagochtend 28 maart rond 12.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenwagen...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Zwaargewonde na steekpartij Ds. Caspar van Gendtstraat Ridderkerk

Ridderkerk - Bij een steekpartij in de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk is een persoon ernstig gewond...