zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Woningen tijdelijk ontruimd na brand in bakkerij Wolphaertsbocht Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een bakkerij aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De brand die rond half vijf uitbrak zorgde voor veel problemen. Drie portieken en de bakkerij zelf werden ontruimd en de brandweer schaalde op naar grote brand.

De bewoners van de ontruimde woningen zijn tijdelijk opgevangen in een stadsbus. Rond half zeven was de brand uit en konden de bewoners grotendeels weer terug naar huis. Door de brand is er sprake van uitval van stroom in een aantal panden. Stedin is ter plaatse om de stroomvoorziening te herstellen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -