zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Jongen raakt hand kwijt na ongeluk met vuurwerk Veerman Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een jongen is maandagmiddag door een ongeluk met vuurwerk zijn hand kwijtgeraakt. Het ongeluk gebeurde rond half drie vanmiddag, een traumateam kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen.

Het slachtoffer is ernstig gewond met een spoedtransport naar het Erasmus MC overgebracht. Wat er precies is misgegaan en om wat voor vuurwerk het gaat is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Getuigen van het incidenten zijn opgevangen.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -