zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie zoekt getuigen van ontvoering Pauwenburg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een ontvoering. De 42-jarige Rotterdammer werd in die bewuste nacht rond 01.00 uur ontvoerd vanaf de Pauwenburg in Rotterdam Zuidwijk. Een ruime dag later werd hij op de Franselaan in Rotterdam aangetroffen nadat hij was vrijgelaten.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de ontvoering van de man. Het is bekend dat de man die nacht van woensdag op donderdag 14 oktober zijn auto parkeerde in een overdekte garage aan de Pauwenburg. Een busje met vier mannen kwam aangereden en trokken hem het busje in. Vrijdagavond werd hij aangetroffen op de Franselaan in Zuid.

De politie is op zoek naar getuigen, mogelijk dat u in de omgeving van de Pauwenburg een camera heeft die de openbare weg deels filmt. De politie komt dan graag met de getuigen in contact.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -