Politie zoekt getuigen van ontvoering Pauwenburg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een ontvoering. De 42-jarige Rotterdammer werd in die bewuste nacht rond 01.00 uur ontvoerd vanaf de Pauwenburg in Rotterdam Zuidwijk. Een ruime dag later werd hij op de Franselaan in Rotterdam aangetroffen nadat hij was vrijgelaten.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de ontvoering van de man. Het is bekend dat de man die nacht van woensdag op donderdag 14 oktober zijn auto parkeerde in een overdekte garage aan de Pauwenburg. Een busje met vier mannen kwam aangereden en trokken hem het busje in. Vrijdagavond werd hij aangetroffen op de Franselaan in Zuid.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar getuigen, mogelijk dat u in de omgeving van de Pauwenburg een camera heeft die de openbare weg deels filmt. De politie komt dan graag met de getuigen in contact.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...