zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Poolse vrouw (28) zwaargewond op straat aangetroffen Schieweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 28-jarige Poolse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond aangetroffen op de Schieweg in Rotterdam. De vrouw zou rond half drie uit een taxi zijn gekomen en naar een groepje jongeren zijn gerend. Toen ze terugkwam, vertelde de taxichauffeur dat hij de vrouw zwaargewond op de grond zag liggen en de hulpdiensten belden.

Het slachtoffer is door de hulpdiensten gereanimeerd en in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de chauffeur een 29-jarige Rotterdammer als verdachte aangehouden. Zijn rol wordt op dit moment nog onderzocht, de politie roept getuigen of mensen die een camera hebben op om zich te melden bij de politie.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -