zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Wederom gewonden zware aanrijding op Laan van Avant-garde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee personen zijn zondagavond rond kwart voor twaalf gewond geraakt nadat zij door een auto op hun scooter werden aangereden. Het ongeluk gebeurde op de oversteekplaats op de Laan van Avant-garde met het Jan Wilspad in Rotterdam-Nesselande.

Omdat onduidelijk was hoe ernstig de slachtoffers gewond waren werd er naast de ambulancedienst het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Uiteindelijk bleek één persoon met de ambulance naar het ziekenhuis te moeten worden gebracht. Het andere slachtoffer kon met eigen vervoer naar de eerste hulp.

De politie heeft een onderzoek ingesteld. De opzittende van de scooter hadden voorrang moeten verlenen aan de auto. Het is bekend dat het vaker misgaat op deze weg.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -