zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Beroving was aanleiding voor dodelijke schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De 20-jarige Rotterdammer die op maandag 11 oktober werd doodgescohten in de wijk Bloemhof is eerst samen met drie andere mannen beroofd bij een geldautomaat op de Putsebocht in Rotterdam. De man die pinde werd beroofd van zijn geld en zette daarna de achtervolging in naar de Schiltmanstraat in Rotterdam, daar werd het slachtoffer in de rode Volkswagen beschoten.

Het slachtoffer raakte zo zwaargewond dat hij direct naar het ziekenhuis gebracht door zijn vrienden, maar overleed bij het Ikazia Ziekenhuis aan zijn verwondingen. Op camerabeelden is te zien dat de jongen in de rode Volkswagen Golf werd beschoten, de verdachten zijn daarna in een andere auto gevlucht. De politie hoopt dat mensen iets op beeld geregistreerd hebben staan, zij worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan ook anoniem.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -