woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man overleden na aanrijding met tram, mogelijk geduwd Anthony Fokkersingel Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een man is maandagavond overleden nadat hij voor een tram zou zijn geduwd, volgens omstanders gaat het om een oudere man. Het vreselijke incident gebeurde rond kwart voor negen op de Anthony Fokkersingel in Den Haag. De politie is op zoek naar drie donker getinte jongens, die in het zwart gekleed zijn en hoodies dragen met witte letters op de voorkant.

De politie meldt dat de jongens mogelijk getuigen zouden zijn, maar verschillende bronnen melden aan Omroep West en de calamiteitenwebsite Regio15 dat de oudere man geduwd zou zijn door de jongens. Hierdoor viel hij van het perron en werd aangereden door de naderende tram.

De politie heeft urenlang onderzoek verricht. Een tent werd over het lichaam geplaatst zodat omstanders er niet teveel van te zien kregen. Getuigen en inzittenden van de tram is slachtofferhulp aangeboden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -