zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Veel hulpdiensten naar ongeluk Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is dinsdagmiddag uit de bocht gevlogen op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. De auto is vervolgens op het fietspad tot stilstand gekomen, een vrouw zat bij aankomst van de hulpdiensten nog in het voertuig.

De brandweer is ter plaatse om de vrouw uit de auto te halen. Of er sprake is van letsel is niet bekend. De politie heeft weg deels afgesloten. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur kwijt geraakt door een verhoogde snelheid.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -