Getuigen gezocht van gewelddadige straatroof op 76-jarige dame in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof, waarbij een 76-jarige vrouw uit Rotterdam gewond is geraakt en haar sieraden moest afstaan. 

De 76-jarige vrouw loopt een rondje vanaf haar huis om in beweging te blijven. Zo ook op afgelopen maandag 18 oktober. Ze wordt tijdens haar wandeling aangevallen en wordt wakker in het ziekenhuis. Haar sieraden zijn dan weg.

- Advertisement -

De politie neemt deze zaken uiterst serieus en doet onderzoek naar het incident. Aan de hand van het voorlopige onderzoek is de vrouw aangevallen tussen 20.45 en 21.10 uur op de Hoflaan.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Opnieuw drie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw zijn inwoners uit Rotterdam afgelopen zaterdagavond en nacht opgeschrikt door explosies. In de Heulstraat werd...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...