zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man raakt zwaargewond bij schietpartij Rembrandtstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat hij in de Rembrandtstraat is beschoten. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Na het schietincident zouden er 2 mannen mogelijk in de richting van de Jonker Fransstraat zijn gevlucht. De politie is meteen opzoek gegaan naar de verdachte en kreeg hierbij hulp van de politiehelikopter.

Later op de avond heeft de politie één persoon middels de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachte weten aan te houden. Bij de aanhouding heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. De tweede verdachte is nog niet gevonden. De Rembrandstraat is volledig afgezet vanwege het sporenonderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -