Politie schiet verdachte van steekpartij neer, krantenbezorger gewond Kerketuinenweg Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie heeft woensdagochtend op de Kerketuinenweg een 24-jarige verdachte neergeschoten. De verdachte had kort daarvoor een krantenbezorger neergestoken, het slachtoffers moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Het incident gebeurde rond 04.20 uur, de krantenbezorger een man van 55 zou achterna zijn gezeten.

De politie kwam snel ter plaatse en wilde de verdachte staande houden, deze volgde vervolgens de bevelen van agenten niet op waarop er gericht werd geschoten. De verdachte is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Wat voor verwondingen hij heeft opgelopen is nog niet bekend.

- Advertisement -

De politie maakte een groot plaats delict. De Rijksrecherche heeft het onderzoek gedaan naar het incident. Dat is gebruikelijk wanneer er schoten zijn gelost door de politie. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd