zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Zeer grote brand verwoest bedrijfsverzamelgebouw Scheijdelveweg Zuidland (video)

- advertentie -

Zuidland – Een grote brand heeft afgelopen nacht voor veel schade gezorgd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Scheijdelveweg in Zuidland. De brand werd rond half drie vannacht ontdekt doordat omstanders een oranje gloed vanaf het pand zagen komen. Bij aankomst van de brandweer bleek in ieder geval één van de units al volledig in de brand te staan. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand om voldoende mankracht ter plaatse te krijgen.

Vooral in het begin was de bluswatervoorziening een uitdaging. De brandweer heeft meerdere grote pompen ingezet om het water vanuit de omgeving naar het brandadres te verkrijgen. Tijdens het blussen is er ook gebruik gemaakt van een blusrobot. Deze heeft op veilige afstand de brandhaard kunnen blussen. De schade door de brand is gigantisch. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Rond zes uur vanmorgen was de brand geblust.

©Martijn de Bruin

©Martijn de Bruin

©Martijn de Bruin

©Martijn de Bruin

©Martijn de Bruin

©Martijn de Bruin

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -