donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Gaslekkage na boren in gasleiding Bermweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij werkzaamheden in een woning aan de Bermweg in Capelle-Schenkel is vrijdagmorgen een gaslekkage ontstaan. Bij het boren in de vloer werd er een leiding geraakt en direct ontsnapte er een flinke hoeveelheid gas. De aanwezigen gingen direct naar buiten en belden de brandweer.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de lekkage afgedicht. De brandweer heeft metingen verricht en trof geen gevaarlijke gashoeveelheid aan in de woning. Steden is ter plaatse gekomen om het lek te herstellen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -