donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie Rietbaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een traumahelikopter is vrijdagmorgen geland op het bedrijventerrein aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel. In een bedrijfspand was er iemand onwel geworden en had hiervoor dringende medische zorg nodig. Naast de ambulancedienst werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gevraagd.

Het MMT kwam met de traumahelikopter en landde op een braakliggend terrein. Eenmaal uitgestapt bleek hun hulp niet meer nodig en vertrokken zij binnen enkele minuten weer terug naar Rotterdam The Hague AirPort.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -