Vrouw getaserd bij woningoverval Havendam Rhoon

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rhoon – Twee jonge mannen hebben donderdagavond op de Havendam in Rhoon een vrouw met een taser mishandeld. De vrouw had op Marktplaats een mobiele telefoon aangeboden waarvoor de twee jonge mannen aan de deur kwamen. De jongens werden binnengelaten en terwijl ze de telefoon in handen kregen merkte de bewoonster dat het niet helemaal lekker zat, ze vroeg de telefoon daarop terug en de jongens beroofden de vrouw van het toestel.

De vrouw werd door één van de jongens met een taser mishandeld waardoor de jongens met de telefoon op een scooter konden vluchten. De vrouw wist de politie te alarmeren maar die troffen de jongens helaas niet meer aan. De politie is op zoek naar twee jongemannen van rond de 15 jaar oud, beide hebben een lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Eén van de verdachten droeg een trainingsbroek met witte strepen en een mondkapje. De andere verdachte droeg een spijkerbroek en witte schoenen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd