zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Weer volop file door diverse ongevallen op snelwegen rondom Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Wie straks nog in de auto moet stappen om de rit naar huis te maken kan wellicht beter de reis even uitstellen. Op alle snelwegen rondom de ruit van Rotterdam zijn meerdere ongevallen gebeurd. Reizigers die van Ridderkerk naar de Europoort moeten rijden krijgen al snel te maken met een vertraging van 45 minuten.

Ook op de A15 ter hoogte van Barendrecht en de A16 bij de afrit Feijenoord zijn ongelukken gebeurd. Het gaat voornamelijk om ongelukken met materiële schade. Bergers zijn onderweg om de wrakken zo snel mogelijk af te voeren. Hoelang het opruimen duurt is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -