zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer haalt kat uit de boom Iristuin Bergschenhoek

- advertentie -

Bergschenhoek – De brandweer heeft zaterdagmiddag rond half vier een kat uit de boom gehaald aan de Iristuin in Bergschenhoek. De kat zat er al een tijd in en kwam niet meer naar beneden, ondanks pogingen van de eigenaresse zelf lukte het niet om de kat naar beneden te krijgen.

De brandweer heeft met behulp van een ladderwagen de kat uit de boom kunnen halen. De kat liet zich gelukkig vrij eenvoudig vangen en kon in reismand worden geplaatst. De dolgelukkige eigenaresse nam haar kat snel weer mee naar huis.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -