Gewonde na aanrijding tussen twee auto’s Kerkweg Lekkerkerk

Date:

Deel bericht:

Lekkerkerk – Bij een ongeval tussen twee auto’s is zaterdagmorgen een persoon door de brandweer bevrijd uit een auto. Op de kruising Talmaweg met de Kerkweg botsten de twee hard op elkaar, één van de auto kwam daardoor op zijn kant tot stilstand.

Naast de brandweer van Lekkerkerk werd ook het hulpverleningsteam van de Kazerne Metaalhof in Rotterdam opgeroepen, het is niet bekend of zij ter plaatse zijn gekomen. Ook een traumahelikopter was ter plaatse gekomen en zette de helikopter neer langs de Tiendeweg West. Hoe ernstig gewond het slachtoffer is geraakt kon niet worden verteld door de woordvoerder van de brandweer.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk, een berger haalt hierna de beschadigde voertuigen op.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd