woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Gewonde na aanrijding tussen twee auto’s Kerkweg Lekkerkerk

- advertentie -

Lekkerkerk – Bij een ongeval tussen twee auto’s is zaterdagmorgen een persoon door de brandweer bevrijd uit een auto. Op de kruising Talmaweg met de Kerkweg botsten de twee hard op elkaar, één van de auto kwam daardoor op zijn kant tot stilstand.

Naast de brandweer van Lekkerkerk werd ook het hulpverleningsteam van de Kazerne Metaalhof in Rotterdam opgeroepen, het is niet bekend of zij ter plaatse zijn gekomen. Ook een traumahelikopter was ter plaatse gekomen en zette de helikopter neer langs de Tiendeweg West. Hoe ernstig gewond het slachtoffer is geraakt kon niet worden verteld door de woordvoerder van de brandweer.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk, een berger haalt hierna de beschadigde voertuigen op.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -