zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man zwaargewond na ongeluk op A16 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ernstig ongeval op de A16 is afgelopen nacht rond half vier een 26-jarige man uit Lopik zwaargewond geraakt. De man was samen met anderen gestopt om hulp te verlenen aan een vrouw die kort daarvoor een ongeluk had. Een derde automobilist zag de twee wagens vermoedelijk niet staan en botste tegen de twee stilstaande voertuigen.

Het eerste ongeluk ontstond doordat een 23-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel met haar Opel tegen de vangrail was gebotst, ze kwam vervolgens op de snelweg weer tot stilstand. Een passerende auto stopte voor de gecrashte auto en stapten met zijn medepassagiers uit om de vrouw te helpen. De derde automobilist zag het ongeval niet staan en botsten tegen de twee voertuigen. Hierbij werd ook een man geraakt, deze raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft onderzoek gedaan en daarna alle voertuigen in beslag genomen. Uit blaastesten blijkt dat geen van de betrokken bestuurders onder invloed van alcohol- of drugs is geweest. Waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -