Man zwaargewond na ongeluk op A16 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ernstig ongeval op de A16 is afgelopen nacht rond half vier een 26-jarige man uit Lopik zwaargewond geraakt. De man was samen met anderen gestopt om hulp te verlenen aan een vrouw die kort daarvoor een ongeluk had. Een derde automobilist zag de twee wagens vermoedelijk niet staan en botste tegen de twee stilstaande voertuigen.

Het eerste ongeluk ontstond doordat een 23-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel met haar Opel tegen de vangrail was gebotst, ze kwam vervolgens op de snelweg weer tot stilstand. Een passerende auto stopte voor de gecrashte auto en stapten met zijn medepassagiers uit om de vrouw te helpen. De derde automobilist zag het ongeval niet staan en botsten tegen de twee voertuigen. Hierbij werd ook een man geraakt, deze raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

De politie heeft onderzoek gedaan en daarna alle voertuigen in beslag genomen. Uit blaastesten blijkt dat geen van de betrokken bestuurders onder invloed van alcohol- of drugs is geweest. Waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Persoon gewond nadat explosief door brievenbus wordt gegooid Cortenbachsingel Rotterdam

Rotterdam - Bij een huis aan de Cortenbachsingel in Rotterdam is woensdagavond rond 23.00 uur een explosief naar...

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...