donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Meisje (3) gewond na aanrijding met auto Noordplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 3-jarige meisje is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij op het Noordplein werd aangereden door een auto. Het meisje stak vermoedelijk tussen de geparkeerde auto’s de weg over en de automobilist kon niet meer remmen en raakte het meisje.

Het meisje werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Gelukkig lijkt het met het meisje mee te vallen en mag ze volgens de politie snel weer naar huis. Wat voor verwondingen het meisje heeft opgelopen is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -