zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Dode na steekpartij in woning aan Guido Gezellestraat in Papendrecht (video)

- advertentie -

Papendrecht – Een man is zaterdagavond rond 21.30 uur overleden na een steekpartij in een woning in de Guido Gezellestraat in Papendrecht. Het slachtoffer overleed ondanks de inzet van de hulpverleners in de woning aan zijn verwondingen. Een vrouw is door de politie aangehouden als verdachte.

Wat er precies is gebeurd in de woning is nog niet duidelijk. De politie kon zaterdagavond ook nog niet aangeven wat de relatie van de vrouw tot het slachtoffer is. Buurtbewoners gaven aan dat er drie kinderen uit de woning zijn gehaald na het vreselijke steekincident in de woning.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn een groot onderzoek gestart. De medewerkers in witte pakken doorzoeken de woning en stellen zo veel mogelijk sporen veilig. Het onderzoek zal tot vroeg in de ochtend plaatsvinden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -