zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man in hand gestoken bij steekpartij van Swietenlaan Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een steekpartij in een woning aan de van Swietenlaan in Rotterdam-Feijenoord. Het slachtoffer werd na vermoedelijk een ruzie in de woning in zijn hand gestoken en nam plaats in een auto. In die bewuste auto werd het slachtoffer met een flinke wond aan zijn hand aangetroffen.

Het slachtoffer heeft flink wat bloed verloren, de sporen hiervan zaten op een auto, de muur in het portiek en op straat. Ambulancepersoneel heeft de man voor behandeling van de verwonding overgebracht naar het ziekenhuis. Een man en een vrouw die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -