zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie onderzoekt schietpartij Spuikreek Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie kreeg afgelopen nacht rond 02.00 uur de melding van een mogelijke schietpartij aan de Spuikreek in Rotterdam-IJsselmonde. De melder hoorde ruzie op de parkeerplaats en meent daarbij schoten te hebben gehoord. Agenten kwamen vervolgens in kogelwerende vesten ter plaatse.

De politie heeft met een omstanders gesproken en gezocht naar eventuele hulzen. Het zoeken naar hulzen maakte het vanwege de vele bladeren niet gemakkelijk. De melder zou hebben aangegeven dat zij na het incident twee auto’s waarvan 1 witte en 1 zwarte auto heeft zien wegrijden. Het lijkt erop dat er één huls is aangetroffen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -