zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Drie gewonden en aanhoudingen na steekpartij Burgemeester van Haarenlaan Schiedamsedijk

- advertentie -

Schiedam – Een vechtpartij op de Burgemeester van Haarenlaan is maandagavond uitgemond in een steekpartij waarbij drie mensen gewond zijn geraakt. De drie slachtoffer zijn ook gelijk als verdachten aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest.

Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers behandeld aan verwondingen op handen, benen en gezicht. Één van de slachtoffers is naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -