zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man (25) uit Ridderkerk gepakt met 235 kilo zwaar vuurwerk

- advertentie -

Ridderkerk – De politie heeft zondagmiddag een 25-jarige man uit Ridderkerk aangehouden voor het bezit van 235 kilo zwaar vuurwerk. Naast de man uit Ridderkerk heeft de politie ook een 22-jarige man uit Wijk bij Duurstede aangehouden. De mannen liepen bij Rijssen tegen de lamp tijdens grote controle op de import van zwaar vuurwerk.

De mannen vielen bij de agenten op waarop zij door de verkeerspolitie naar de controle plaats zijn geleid. De politie is recent weer gestart met wekelijkse controles op de import van illegaal vuurwerk. Automobilisten die afkomstig zijn uit de grensstreken kunnen op illegaal vuurwerk worden gecontroleerd.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -