woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man duwt vrouw metrospoor op Coolhaven Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is maandagmiddag op het metrostation Coolhaven door een 30-jarige man het spoor op geduwd. Omstanders die het zagen gebeuren konden de vrouw snel van het spoor halen voordat er een metro op het station zou aankomen.

De politie werd rond 13.30 uur gemeld over een ruzie op het spoor. Bij aankomst bleek dat de vrouw de metrobaan op geduwd was. De man is aangehouden en de vrouw is door ambulancepersoneel aan rugklachten behandeld.

De politie laat weten dat de man en de vrouw elkaar kennen. Op Twitter reageert iemand dat de man de ex-man van de vrouw zou zijn. De RET is geschokt door het incident en heeft beeldmateriaal voor het politieonderzoek veiliggesteld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -