Man duwt vrouw metrospoor op Coolhaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is maandagmiddag op het metrostation Coolhaven door een 30-jarige man het spoor op geduwd. Omstanders die het zagen gebeuren konden de vrouw snel van het spoor halen voordat er een metro op het station zou aankomen.

De politie werd rond 13.30 uur gemeld over een ruzie op het spoor. Bij aankomst bleek dat de vrouw de metrobaan op geduwd was. De man is aangehouden en de vrouw is door ambulancepersoneel aan rugklachten behandeld.

- Advertisement -

De politie laat weten dat de man en de vrouw elkaar kennen. Op Twitter reageert iemand dat de man de ex-man van de vrouw zou zijn. De RET is geschokt door het incident en heeft beeldmateriaal voor het politieonderzoek veiliggesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd