Agenten trekken wapens op Koningslaan Rotterdam bij controle voertuig

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdag 26 oktober heeft de politie aan het begin van de middag een BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uitgevoerd bij een controle van een voertuig.

De politie had informatie dat er mogelijk een voertuig zou rijden, waarin een vuurwapen aanwezig zou zijn. Op de Koningslaan werd deze tot stoppen gedwongen en trokken agenten vanwege de mogelijke aanwezigheid van het wapen, hun pistolen. Ook de politiehelikopter was ingezet.

- Advertisement -

Bij de BTGV worden verdachten met getrokken vuurwapens uit hun voertuig worden gepraat. Een 23-jarige man uit Weert, een 24-jarige Rotterdammer en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden..

Het voertuig is onderzocht. Er bleek een alarmpistool te liggen die niet van echt te onderscheiden was en ook enkele kilo’s verdovende middelen werden in beslag genomen. Onderzocht wordt om welke drugs het gaat. De drie aangehouden mannen zitten vast voor verhoor.

- Advertisement -

Gerelateerd