21-jarige verdachte aangehouden na schietpartij Schietbaanlaan Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdag 26 oktober een 21-jarige verdachte aangehouden naar aanleiding van een schietincident op de Schietbaanlaan.

Rond tien voor zeven ’s avonds ontving de politie melding van mogelijk geloste schoten. Eenmaal ter plaatse werden vooralsnog geen schutter of gewonden aangetroffen. Wel werden er sporen van schoten en bloed aangetroffen.

- Advertisement -

De omgeving van de kruising Schietbaanlaan en Joost van Geelstraat werden hierop afgezet voor nader onderzoek. Er vond een inval plaats in de Joost van Geelstraat, maar hier zijn geen verdere aanhoudingen verricht.

Aanhouding
Even later heeft de politie een verdachte opgespoord. Door middel van een BTGV, waar agenten met getrokken wapens verbaal de verdachte tot overgaven praten, is een 21-jarige man aangehouden bij de kruising Gerrit Jan Mulderstraat met de Van Heusdenstraat. Het is niet bekend gemaakt of hij ook een wapen op zak had.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd