donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Man (93) overleden bij brand in woning Dapperstraat Amsterdam

- advertentie -

Amsterdam – Een 93-jarige man is woensdagmorgen overleden door een brand in zijn woning aan de Dapperstraat in Amsterdam. De brandweer rukte uit nadat buren een sterke brandlucht hadden geroken. De brandweer kwam bij de woning van de man uit en trof de man in zijn slaapkamer aan.

Het slachtoffer werd gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed de man alsnog aan zijn verwondingen. De brand in de slaapkamer zelf was relatief klein en snel onder controle. Wel was er sprake van flinke rookontwikkeling. Het is niet bekend of het slachtoffer rookmelders in huis had.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -