Gezin overvallen in woning aan Berkendaal in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval aan de Berkendaal. Daar werd vannacht een gezin overvallen door twee mannen.

De man des huizes was met de tram van werk naar huis gereisd. Toen hij rond kwart voor twaalf zijn deur opende, hoorde hij plots het geluid van rennende mensen op hem afkomen.

- Advertisement -

Vuurwapen
Onder bedreiging van een vuurwapen werd het slachtoffer zijn woning ingeduwd, waar op dat moment ook zijn vrouw en kinderen aanwezig waren.

De mannen schreeuwden tegen de bewoners dat ze geld moesten afgeven. Uiteindelijk hebben de verdachten geld, telefoons en de auto van de slachtoffers gestolen. De verdachten zijn vervolgens gevlucht in deze auto.

Ondanks dat er niemand gewond raakte, heeft de overval wel een impact gemaakt op het gezin. Hevig geschrokken van het voorval alarmeerde het gezin de buren die op hun beurt de politie belden.

Getuigenoproep
Ondanks dat direct eenheden de buurt hebben afgezocht, werden de daders niet meer aangetroffen. De politie komt daarom graag in contact met getuigen of mensen die camerabeelden van uit de buurt hebben.

Contact met de politie is mogelijk via 0900-8844, de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op de website of 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Bussen vol met namaakartikelen in beslag genomen in Rotterdam

Rotterdam - Bij een controle gericht op het bestrijden van handel in namaak artikelen zijn dinsdag 28 november...