Jongens overvallen snackbar, medewerkster gewond Benedenrijweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee jongens hebben donderdagavond rond half zeven een snackbar aan de Benedenrijweg overvallen. Een medewerkers raakte tijdens de overval lichtgewond aan haar hand. De jongens gingen er na hun daad vandoor op een zwarte scooter zonder kentekenplaat.

De jongens kwamen met een mes en een vuurwapen de snackbar binnen en bedreigden de medewerkers. Ze gingen er vervolgens met een kassalade vandoor, ze reden op de scooter in de richting van de wijk Bolnes in Ridderkerk weg.

- Advertisement -

Signalement
Een van de overvallers draagt een blauwe trui en zwarte broek. De andere overvaller draagt een grijze Adidas trainingsbroek en een zwarte jas. Beide jongens zijn donker getint, hadden een capuchon en een zwart mondkapje op en dragen zwarte schoenen.

Informatie?
Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze overval? Slaat u aan op het signalement? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Gewonde na schietpartij tussen twee auto’s Meester Arendstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Meester Arendstraat in Rotterdam heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden, daarbij is vermoedelijk iemand gewond...