zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Jongens overvallen snackbar, medewerkster gewond Benedenrijweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee jongens hebben donderdagavond rond half zeven een snackbar aan de Benedenrijweg overvallen. Een medewerkers raakte tijdens de overval lichtgewond aan haar hand. De jongens gingen er na hun daad vandoor op een zwarte scooter zonder kentekenplaat.

De jongens kwamen met een mes en een vuurwapen de snackbar binnen en bedreigden de medewerkers. Ze gingen er vervolgens met een kassalade vandoor, ze reden op de scooter in de richting van de wijk Bolnes in Ridderkerk weg.

Signalement
Een van de overvallers draagt een blauwe trui en zwarte broek. De andere overvaller draagt een grijze Adidas trainingsbroek en een zwarte jas. Beide jongens zijn donker getint, hadden een capuchon en een zwart mondkapje op en dragen zwarte schoenen.

Informatie?
Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze overval? Slaat u aan op het signalement? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -