zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie en Douane treffen opnieuw 600 kilo cocaïne in zeecontainer Rotterdamse Haven

- advertentie -

Rotterdam – De politie en Douane hebben woensdag in de haven van Rotterdam 600 kilo aan cocaïne aangetroffen. De drugs zaten verstopt in een zeecontainer met ananassen. De containers was bedoeld voor een bedrijf in het Westland.

De politie heeft de container uit Costa Rica gecontroleerd en trof de drugs aan. Uit het eerste onderzoek lijkt er op dat het bedrijf in het Westland er niets mee te maken heeft. De politie en Douane vormen een zogenoemd HARC-team. Het team is zeer succesvol in het opsporen van drugs.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -