zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Snelweg A20 dicht richting Rotterdam na ernstig ongeval bij Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Rotterdam – Op de A20 in Rotterdam heeft net na de toerit Capelle aan den IJssel een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto is na een aanrijding met een vrachtwagen meerdere keren over de kop geslagen. Naast de ambulancedienst is ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

De traumahelikopter is op de snelweg geland. Om deze reden zijn alle rijstroken geblokkeerd voor het wegverkeer. Binnen een half uur kon het verkeer weer passeren. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -