Man met nepvuurwapen aangehouden na achtervolging in Rotterdam-zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdag 29 oktober heeft de politie een 26-jarige Rotterdammer aangehouden nadat hij ervandoor zou zijn gegaan na een botsing.

De man zou even na middernacht op de Leppedijk op twee geparkeerde auto’s zijn gebotst. Vervolgens is hij weggereden. Het verlaten van een plaats van ongeval is een misdrijf.

- Advertisement -

De politie startte een onderzoek wat al snel leidde naar de vermoedelijke dader. Ook kwam naar voren dat hij mogelijk een vuurwapen zou hebben.

Terwijl agenten bezig waren op de Leppedijk met de afhandeling van de schade, kwam de man weer teruggereden. Bij het zien van de agenten reed hij er weer snel vandoor.

Agenten zetten de achtervolging in en kon de man even verderop op de Huniadijk in de kraag vatten. Bij nadere controle bleek hij een imitatievuurwapen op zak te hebben. Het wapen is in beslaggenomen en de man zit vast voor verder verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere woningen ontruimd na uitslaande dakbrand bij appartementencomplex aan Meidoornstraat in Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagochtend 29 maart heeft er een uitslaande brand gewoed bij een appartementencomplex aan de Meidoornstraat. Twee...

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...