donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brandweer doorzoekt sloot na vondst van loopfiets Belcantodreef Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer heeft zaterdagmorgen rond half twaalf een sloot langs de Belcantodreef doorzocht. Langs het water was een loopfiets van een kindje aangetroffen en het was niet duidelijk of er sprake zou zijn van een drenkeling.

De brandweer heeft met duikers een zoekslag gemaakt in de sloot. Er is gelukkig niemand aangetroffen onder water. De fiets is overgedragen aan de politie om te kunnen kijken of de eigenaar kan worden achterhaald.

Foto’s : Boas Bosschaart

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -