Jongen (14) overlijdt na koolmonoxidevergiftiging Melis Stokelaan Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een veertienjarige jongen is zaterdagmiddag overleden nadat hij in een woning aan de Melis Stokelaan in Den Haag te veel koolmonoxide heeft binnen gekregen. Zes andere personen waaronder een bewoners en vijf agenten raakten door de koolmonoxide onwel.

Rond 14.00 uur kreeg de politie en ambulancedienst dat er iemand onwel was geworden, daarnaast gingen er ook koolmonoxide melders af. De agenten ontruimden de woningen en raakten hierdoor zelf onwel. De jongen en een andere bewoner werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De jongen overleed alsnog door koolmonoxidevergiftiging, de bewoner ligt nog in het ziekenhuis. De vijf agenten konden na een controle in het ziekenhuis hun dienst weer hervatten.

- Advertisement -

De brandweer heeft met metingen vastgesteld dat er een hoge concentratie koolmonoxide aanwezig was. Bij verder onderzoek bleken de waardes in nog eens twee andere woningen ook aanwezig. Het gehele portiek was ontruimd en de brandweer is direct begonnen met ventileren.

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is geweest van de koolmonoxide lekkage.  De politie heeft nadat de woningen vrij zijn gegeven urenlang onderzoek verricht. Volgens omwonenden zou de CV-installatie in het pand recent nog zijn onderhouden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...