donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Jongen (17) overleden na val met fiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 17-jarige jongen is om het leven gekomen na een val met zijn fiets, het ongeluk gebeurde al op 17 oktober op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. De fietser werd toen ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De jongen heeft ruim een week in coma gelegen in het ziekenhuis, hij bezweek alsnog aan zijn verwondingen. Op de Nieuwe Binnenweg zijn bloemen neergelegd. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -