zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie op zoek naar laatste verdachte schietpartij Tagoreplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is nog op zoek naar de laatste verdachte van een schietpartij in Rotterdam-Ommoord. Op donderdag 16 september wordt rond 00.51 uur een man onder vuur genomen op de Tagoreplaats in Rotterdam. Kort daarvoor werd hij geslagen en geschopt door de verdachten, bij het vertrek van de jongens werd er geschoten.

Het slachtoffer was op bezoek gegaan in een woning aan de Tagoreplaats. Eenmaal binnen kwamen de drie jongens binnen. De sfeer sloeg om en het slachtoffer besluit te vertrekken. Eenmaal beneden wordt het slachtoffer mishandeld en wordt hij door schoten geraakt. Een kogel komt in zijn been terecht en de ander schampt zijn hoofd. Na het schietincident wordt hij door de jongens ook nog eens beroofd.

Twee verdachten een 30-jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel en een 25-jarige man uit Schiedam worden op de Capelseweg vlak voor de snelweg A20 klemgereden. De derde verdachte die het slachtoffer heeft geschopt is nog voorvluchtig, in Bureau Rijnmond wordt er beeldmateriaal van de verdachte getoond. De politie wil graag weten wie deze man is.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -