zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Zwembad de Wilgenring ontruimd na brandlucht Melanchtonweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zwembad de Wilgenring in Rotterdam-Schiebroek is zaterdag ontruimd nadat er een brandlucht werd geroken. Ongeveer 50 gasten werden verzocht het pand te verlaten, de ontruiming gebeurde rustig waardoor iedereen kon omkleden en zijn spullen kon pakken.

De brandweer heeft onderzoek verricht en achterhaalde de oorzaak op het dak. Een defecte kabel van het ventilatiesysteem zorgde voor de brandlucht wat vervolgens werd verspreid. De installatie is uitgeschakeld waarop het pand weer werd vrijgegeven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -